Koleksi Rahsia Amalan Kebatinan Melayu

Khidmat Konsultansi Bagi Penyakit Berpunca Daripada Gangguan Makhluk Jin, Syaitan & Iblis

Kami menawarkan khidmat perundingan secara online bagi ikhtiar dan usaha untuk merawati individu yang mengalami gangguan makhluk halus, jin, syaitan dan iblis. Syaratnya, penyakit yang dihidapinya perlulah terlebih dahulu disahkan tidak dapat dikesan secara perubatan hospital. Kami juga dengan izin Allah s.w.t. berusaha untuk membantu Anda yang berniat untuk memagar kediaman daripada dimasuki makhluk halus atau menangkap makhluk halus secara jarak jauh.
Kami tidak menetapkan sebarang yuran bagi khidmat konsultansi & terpulanglah kepada individu yang memohon pertolongan tersebut seikhlasnya memberikan sumbangan tersebut. Sebahagian daripada sumbangan ini akan diagihkan untuk tujuan amal maaruf & nahi mungkar.

Segala sumbangan dibuat ke akaun Maybank (No. Akaun:156011988512). Insyaallah segala penyakit ada penawarnya dan bertawakkallah kita pada Allah semoga mendapat penyembuhan dariNya.

PERHATIAN : SEGALA IKHTIAR INI BERLANDASKAN AJARAN ISLAM & BERPEGANG TEGUH KEPADA KONSEP TAWAKKAL 'BERUSAHA DAN BERIKTIAR & BERSERAH DAN REDHA KEPADA ALLAH S.W.T. MEMPERKENANKAN USAHA & IKHTIAR KITA ITU. MUDAH- MUDAHAN KITA MENDAPAT SELAMAT DUNIA & AKHIRAT.

Sila masukkan butiran tentang diri anda dan masalah Anda dengan ikhlas dan tepat bagi memudahkan kami membantu Anda dan seterusnya Anda dikehendaki mengisi ruangan tempahan konsultansi yang disediakan oleh pihak BookFresh.

    Maklumat Tentang Bencana / Penyakit Mistik yang sedang Anda alami.