Koleksi Rahsia Amalan Kebatinan Melayu

Borang Tempahan Secara Online E-Book '65 Rahsia Kebatinan Melayu'

Picture
E-Book Rahsia Kebatinan Melayu ini boleh Anda miliki dengan sedikit sumbangan kepada kami. Sayugia diingatkan bahawa segala amalan yang terkandung di dalam e-book ini perlulah difahami terlebih dahulu sebelum Anda mengamalkannya. Jangan sama sekali ia digunakan untuk tujuan kejahatan kerana balasan dan akibat yang bisa Anda terima yakni azab siksa daripada Allah s.w.t. amat perit. Pergunakanlah segala ilmu ini untuk tujuan mempertahankan diri, keluarga dan sahabat Anda. Bantulah mereka yang dizalimi oleh manusia, jin dan syaitan. Janganlah kamu takabur dan riak sesudah kamu berjaya menguasasi Rahsia Amalan Kebatinan Melayu ini kerana segalanya adalah pinjaman daripada Allah sw.t. yang kekal hanyalah ilmu yang manfaat yang ditinggalkan, doa anak yang soleh dan amal ibadatmu.. Silalah lengkapkan butiran permohonan Anda seperti yang kami pohon di bawah ini:-


Syarat untuk menerima Rahsia Amalan Kebatinan Melayu.

  • Usia 21 tahun ke atas & mendapat pendidikan agama Islam baik dan patuh pada perintah Allah s.w.t.
  • Mempunyai sifat sabar, merendah diri, suka membantu insan lain dalam kesusahan dan tidak riak-takabur.
  • Ilmu yang diperturunkan tidaklah boleh sembarangan diperturunkan kembali kepada orang lain melainkan mereka mendapatkan keizinan kami.
  • Apabila dinamakan 'Rahsia' maka bukanlah untuk dipaparkan secara terbuka di internet, dicetak dan sebagainya kerana dikhuatiri salah faham, salah guna dan berlaku penyelewengan akidah.
  • Senantiasa merujuk Al-Quran, Hadis Sahih dan Guru-Guru Mursyid.

Picture

Kaedah Bayaran & Pengesahan Bayaran

Bayaran Bagi Rahsia Amalan Kebatinan Melayu adalah = RM50.00 Anda perlu membuat pembayaran ke akaun Maybank  (No. Akaun : 156011988512). Sila membuat Pengesahan Bayaran menerusi borang pengesahan bayaran dan bagi mempercepatkan penghantaran buku sila sms butiran Anda mengikut panduan dalam web ini.

Kadar Persamaan Matawang Ringgit Malaysia
RM50.00 | IDR187,000 (Rupiah Indonesia) | USD25 (Dollar U.S)
| SGD28(Singapore Dollar) | THB680(Thai Baht)
(Bagi Sumbangan daripada Negara yang tiada dalam exchange rate ini sila  gunakan USD)

Pembayaran Menerusi Kad Kredit/Kad Debit kepada Akaun Paypal kami juga boleh dibuat di bawah:-

Sila butang 'Pay Now' diruangan di bawah.PENGESAHAN BAYARAN BAGI PENGUNJUNG DARIPADA GEDUNG ONLINE!
PERHATIAN! - SILA BUAT PENGESAHAN BAYARAN DENGAN KEMBALI KE LAMAN UTAMA 'GEDUNG ONLINE' DENGAN MENEKAN BUTANG 'BACK' DI WEB-BROWSER ANDA.